Compatibele versies
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère kaas, in stukken
of 300 g Cheddar kaas, in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Minuut koolsla
10 Min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Koken van basmatirijst
35 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min