Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 Min
Geraspte wortelsalade
10 min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Rode kool cups met kip
25min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min