Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g kippendijen, met vel (ong. 2 poten), uitgebeend
- 10 g sojasaus
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 eieren
- 1560 g water
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 50 g verse gember
- 10 g teentjes knoflook
- 30 g olie
- 300 g rijst, gespoeld
- 1 tl zout
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 tl kippenbouillonpoeder, huisgemaakt of van de winkel - 2 pandan bladeren (zie tip)
- 50 g uien
- 70 g aardappelen, in blokjes
- 70 g tomaten, in partjes
- 120 g wortelen, in blokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Linzensoep met spinazie
50 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min