Compatibele versies
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
45 Min
Alpengratin
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Steak Stroganoff
45 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min