Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Tandoori kip wraps
50 min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Beef laab
1h 5min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1小时 15 分钟