Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Groenten saus
- 2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
- 30 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 150 g wortel, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 1 selderstengel (ong. 50 g), in stukken
- 40 g ui, overlangs gesneden
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 50 g prei, in fijne ringen
- 1 snuifje fijn zout
- 30 g sojasaus
Noedels
- 1000 g water
- 1 el fijn zout
- 100 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 100 - 150 g verse sojascheuten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Sojabolognese
40 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Rijst met groentemix
55min