Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g groene paprika, in fijne schijfjes (ong. 1 paprika)
- 75 g rode paprika, in fijne schijfjes (ong. ½ paprika)
- 250 g verse champignons, in schijfjes
- 120 g wortelen, in julienne
- 120 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 800 g water
- 10 g zout
- 350 g rijst
- 1 klein stukje verse gember, geschild (1-2 cm)
- 1 selderstengel, in stukken
- 70 g spek, in reepjes
- 200 g uien, in fijne halve schijfjes
- 200 g verse sojascheuten
- 100 g sojasaus
- ½ tl currypoeder
- 1 snuifje paprika, zoet
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1935 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 10.99 g
- Koolhydraten
- 51.82 g
- Vetten
- 23.56 g
- Vezels
- 9.33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas
55min
Gestoomde rijst
25min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Groentensaus voor pasta
40min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Koolsoep
50min
Paksoi en ham rijst
40min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Champignons of zwammen met look
20 min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min