Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 teentje knoflook, volgens eigen smaak
- 1 pikante Spaanse peper, vers en zonder zaadjes
- 40 g extra vergine olijfolie
- 300 g verse tonijn, zonder vel en in blokjes (3 cm)
- 1 ½ tl zout + naar believen
- 30 g gezouten kappertjes, ontzout in koud water
- 1 snuifje versgemalen peper
- 1 takje verse basilicum, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 400 g cherry tomaat, in kwartjes, zonder zaden
- 1200 g water
- 320 g spaghetti
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Gestoomde rijst
25min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Gevulde vis
1hod. 50min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Penne met tonijn
35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min