Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
of 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(optioneel)
of ½ tl gedroogde pepervlokken (optioneel) - 50 g droge witte wijn (optioneel)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Hartenbroodjes
1h
Vissticks met tomatensaus
50 min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10 min
Rijstsalade
1h
Groentensaus voor pasta
40min