Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 250 g de lait
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 5 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 814 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Soufflé au fromage express
50 min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Flan express au roquefort
30 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 min
Tourte au roquefort
2h 15min
Soufflés poires roquefort
1 godz.
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1 Std. 35 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1 godz.