Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé au chèvre et au thym
1 Std.
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Soupe de châtaigne au bleu
35min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1 godz. 35 min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 godz. 20 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min