Thermomix® Sensor

Breid de succesgarantie van Thermomix® uit naar je oven, pan en grill met de nieuwe slimme thermometer die je zal helpen om giswerk om te toveren tot successen!

Niet te rauw, niet te gaar: simpelweg perfect!

Culinaire perfectie bereik je met de nieuwe Thermomix® Sensor, een kookthermometer op Bluetooth® die kan worden gebruikt in je Thermomix® of in je oven, pan of grill. Kook met nog meer zelfvertrouwen doordat de sonde zowel de interne als de omgevingstemperatuur meet en zo de optimale condities garandeert voor gebak, brood, vlees en vis. Krijg realtime updates op je smartphone en Thermomix®TM6 voor zorgeloze opvolging. Gissen is verleden tijd, perfecte resultaten zijn nu aan de orde!

Ontdek onze Mei-promo!

Van onvoldoende gebakken beslag naar luchtige cakes!

Hoe gebruik je hem?

De Thermomix® Sensor is de perfecte aanvulling in je keuken en supereenvoudig in gebruik:

1. Begin te koken zoals altijd met je Thermomix®.

2. Volg de stap-voor-stap instructies op je Thermomix® scherm of rechtstreeks in de Cooking Center-app.

3. Bekijk de voortgang van je recept via het Cooking Center-menu op je Thermomix® of wacht op de melding op je smartphone dat je vlees, vis, brood of gebak klaar is.

Haal alles uit het succesvolle trio: de Thermomix®, de Thermomix® Sensor en de Cooking Center-app.
Tip: Plaats de oplader in de buurt van de sonde maar verwijderd van directe warmte (bv.: dicht bij het fornuis, oven of grill)

Lees meer tips!

Lekkere boterhammen in plaats van aangebrande broodjes

Voor welke gerechten kan je de Thermomix® Sensor gebruiken?

Je kunt de Thermomix® Sensor gebruiken voor vlees (steaks en grotere stukken vlees), gevogelte (in zijn geheel of kleinere stukken), vis (in zijn geheel en filets), brood en gebak.

Malse hoogstandjes in plaats van overgaar vlees

Slimme Sensortips: perfecte culinaire precisie

Kies de perfecte temperatuur en proef het verschil met de Thermomix® Sensor.

Rundvlees | Bereik de gewenste cuisson: bleu, saignant, à point, doorbakken, goed doorbakken of zo lang sudderen dat het in draadjes uit elkaar valt. Kies een stuk vlees dat overal even dik is voor een optimaal resultaat.

Vlees en vis | De totale gaartijd zal afhankelijk zijn van het gewicht van het vlees of de vis, de begintemperatuur ervan en hoe gaar u het wilt hebben.

Gebak | Zorg ervoor dat de punt van de sonde nooit in aanraking komt met de bakvorm.

Brood | Zodra de kerntemperatuur is bereikt, krijgt u een melding om het brood uit de oven te halen. Heeft u het liever iets harder gebakken, bak het dan nog 3 - 5 minuten na de melding om het brood uit de oven te halen.

Wist je dat?

Met Cooking Center op je Thermomix® TM6 kan je de voortgang van je recept eenvoudig volgen op elk scherm en op elk tijdstip. Je krijgt updates over:

• de resterende gaartijd • de huidige en de doeltemperatuur • de snelheid • details van de timer

Maak van een simpel visgerecht een specialiteit recht uit de vismijn

Nooit meer aangebrand gebak, rauwe vis of overgaar vlees!

Ontdek op Cookidoo® nog meer succesvolle recepten dan voordien met Thermomix® Sensor.

Ontdek vandaag nog de Sensor-collectie!