Compatibele versies
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g vinho branco
- 30 g azeite
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- 200 g azeitonas verdes s/ caroço
- 800 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) s/ casca, cortada em rodelas
- 400 g lombo de bacalhau fresco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Salmão com batata nova e legumes de verão
35 Min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Arroz selvagem com curgete e alho-francês
40min
Frango guisado com cogumelos
30min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Lulas com cuscuz e espinafres
50min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Pescada com legumes ao vapor
50min
Frango com brócolos e pimentos
35 Min
Dourada com legumes em papelote
40min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45min