Compatibele versies
Hambúrgueres de batata recheados com queijo e fiambre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g sobras de pão
- 15 g manjericão
- 150 g fiambre cortado em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g brócolos, só os floretes
- 100 g requeijão
- 100 g queijo feta
- 10 g cebolinho picado
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Croquetes de atum
1h 30min
Farfalle com salmão e pesto
40 Min
Penne mediterrânico
50min
Pãezinhos doces
3 Std.
Massa fria com pesto de favas
35 Min
Quiche de tomate e azeitonas
1 Std.
Massa integral com presunto e feta
30 Min
Fettuccini com pão ralado aromatizado com ervas
35 Min
Tarte piza
40 Min
Penne com húmus e atum
30 Min
Farfalle com curgete e limão
45 Min