Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (optioneel)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
of 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake all'arancia
5 godz. 40 min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Cheesecake alle pesche
8 godz. 30 min
Tartare al salmone
1h
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 Std. 30 Min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
Cheesecake all'uva fragola
10h
Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella
55min
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2 Std. 25 Min