Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (optioneel)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
of 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta dacquoise al pistacchio
50 Min
New York cheesecake
6h 30 min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Cheesecake all'arancia
5sa 40 dk
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 Std. 30 Min
Cheesecake ai lamponi
3hod. 20min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h
Red velvet cake
1h 15min