Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levedura
-
30
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 35 g açúcar
- 40 g água
- 50 g farinha tipo 65
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 50 g leite
- 35 g manteiga à temperatura ambiente
- 50 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g aguardente
- 4 ovos
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 624.6 kJ / 149.3 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 22.3 mg
Alternatieve recepten
Beijinhos de noz
30min
Coxinhas de frango sem massa
1h
Bolo de Natal
1h 20 min
Espécies de S. Jorge
1h 15min
Malassadas de batata-doce
1h 15min
Compota de bacon
25min
Manteiga sem sal
15min
Nogat de amendoim
20min
Arroz de lapas
45min
Pão de azeitona
3h
Massa de pimenta dos Açores
5min
Pão doce de canela
2h 40min