Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 1000 g berbigão
- 4 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 70 g cebola
- 15 g coentros
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 160 g farinha tipo 55
- 1 pitada de pimenta
Massa
- 200 g sobras de pão cortado em pedaços
- 250 g farinha tipo 65
- 400 g água, mais q.b. p/ pincelar
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g nabiças cortadas em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 950 g água
- 350 g arroz carolino
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3989.7 kJ / 953.6 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 126.6 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 2365.1 mg
Alternatieve recepten
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 min
Pataniscas de bacalhau
50 min
Marmelada
50 min
Geleia de marmelo
1h
Rissóis de camarão
1h 30 min
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Bolinhos de bacalhau
1h
Rissóis de atum
2h
Rissóis de polvo
1h 30 min
Mexidos de Natal
50 min
Pão de ló de Margaride
1h 15 min
Formigos
35 min