Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 chorizos asturianos (aprox. 200 g c/u) en 18 trozos
- 60 g de dados de beicon
Para el horno
- 150 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 857 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.31 g
- Koolhydraten
- 24.32 g
- Vetten
- 7.83 g
- Vezels
- 1.26 g
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes
4h
Rolls de jamón y queso
45 Min
Empanada de bonito
1 Std. 20 Min
Minirroscón de Reyes
3h
Suizos
2h 30 min
Magdalenas de nata
1 Std.
Bollitos preñaos
50 min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Casadielles
3h
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 Std. 15 Min
Empanada de raxo
2h 30 min