Polenta de canjica branca

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding 50min
Totaal 1u.
4 porções

Ingrediënten

  • queijo parmesão
    40 g
  • milho branco canjica
    200 g
  • dente de alho
    1
  • azeite de oliva
    20 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • manteiga sem sal
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porção

Natrium 738.4 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 833.5 kJ / 199.2 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 10.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...