Apparaten en Accessoires
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
2 人份
Ingrediënten
-
無鹽烤杏仁20 克
-
洋蔥50 克
-
橄欖油 plus 2 tsp and extra for greasing40 克
-
藜麥 以清水沖洗後瀝乾120 克
-
蔬菜高湯400 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 分切成 2 塊500 克
-
蜂蜜1 大匙
-
黃芥末醬1 ½ 大匙
-
葡萄柚 (任一種類) (約 2 顆)250 克
-
去核橄欖 (任一種類)60 克
-
新鮮薄荷葉6 片 (葉片)
-
蘋果醋25 克
-
菲達乳酪50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1096 mg
Eiwitten
67.4 g
Calorieën
5043.2 kJ /
1205.4 kcal
Vetten
76 g
Vezels
10.2 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
61.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餐桌上的保養術
10 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
巧克力雪球餅
Geen beoordelingen
培根肉串和孜然香米飯
Geen beoordelingen
無麩質巧克力米餅乾
Geen beoordelingen
純素肉桂水果燕麥粥
Geen beoordelingen
脆烤鮭魚時蔬和檸檬奶油醬
Geen beoordelingen
番茄蘑菇義大利麵
Geen beoordelingen
蒸蛋
30min
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
焦糖香蕉杏仁冰淇淋
Geen beoordelingen
防風草雞肉佐奶油檸檬醬
1u. 50min
義式牛肉香腸蔬菜卷
1u. 20min