Apparaten en Accessoires
家常蔥爆蝦
Voorbereiding 30min
Totaal 45min
3 人份
Ingrediënten
-
油2 茶匙
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段,分蔥白和蔥綠2 根
-
草蝦 剪去頭鬚腳,去腸泥300 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 或依個人口味調整¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 切斜片1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
22 g
Calorieën
561 kJ /
154 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品家常餐桌
18 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品美味秘密
157 recepten
Taiwan
Taiwan