香魚甘露煮

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 15u.
6 人份

Ingrediënten

  • 香魚 含頭尾不超過18 公分,利用剪刀剪掉魚鰭
    4 - 6 隻
  • 1000 克
  • 用刀身拍後打結
    100 克
  • 80 克
  • 清酒
    200 克
  • 醬油
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 人份

Natrium 1425.9 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 768 kJ / 183.6 kcal
Vetten 1.9 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 17.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen