Apparaten en Accessoires
香魚甘露煮
Voorbereiding 30min
Totaal 15u.
6 人份
Ingrediënten
-
香魚 含頭尾不超過18 公分,利用剪刀剪掉魚鰭4 - 6 隻
-
水1000 克
-
蔥 用刀身拍後打結100 克
-
糖80 克
-
清酒200 克
-
醬油150 克
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 人份
Natrium
1425.9 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
768 kJ /
183.6 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
17.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan
通向世界的窗口
30 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
金沙花椰海鮮燒
40min
北菇鑲蝦泥
1u.
家常蔥爆蝦
45min
檸檬香蒜蝦
20min
紅咖哩魚
1u. 15min
西芹炒魚皮
Geen beoordelingen
三絲魚卷
Geen beoordelingen
清蒸蔬菜鮭魚
Geen beoordelingen
茄汁炒三鮮
40min
亞三酸辣魚
50min
辣炒透抽
25min
七味鮭魚佐優格千島醬
40min