Apparaten en Accessoires
酥脆马来式番薯煎饼
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
10 块(pc)
Ingrediënten
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块300 - 400 克
-
盐1 茶匙
-
食油 另加煎炸用20 克
-
牛肉碎200 克
-
小红葱20 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切碎2 条
-
芹菜 切碎1 小支
-
青葱 切葱花2 小支
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋 打散1 个
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块(pc)
Natrium
344.3 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
338.1 kJ /
80.8 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
7.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
螺旋团团转
25 recepten
Internationaal
Internationaal