Apparaten en Accessoires
葱爆羊肉
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
蒜头3 瓣
-
油30 克
-
新鲜红辣椒 切段2 支
-
京葱 切斜丝(5厘米长)300 克
-
羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干300 克
-
生抽20 克
-
老抽1 茶匙
-
花椒粉 (optioneel) 或自制花椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
1425.7 kJ /
340.7 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
9.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China