Apparaten en Accessoires
Slow Cooking Rotweinbirnen
Voorbereiding 15min
Totaal 5u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstangen2
-
Sternanis2
-
Orangenschale (ohne das Weisse) (1 x 3-4 cm)2 Stück
-
Birnen festfleischig (à ca. 200 g), geschält4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
12 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
1152 kJ /
583 kcal
Vetten
1 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1060 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vanille-Quark-Glacé
3u.
Mediterrane Gemüsepfanne
30min
Heidelbeer-Chutney
Geen beoordelingen
Avocado mit Ei und Lachstartar
45min
Brokkoli-Speck-Taler
45min
Guacamole
1u.
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1u. 10min
Kürbis-Kokossuppe
45min
Quitten-Tarte
50min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Caramelköpfli
5u. 15min