Apparaten en Accessoires
番茄蘑菇義大利麵
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
橄欖油25 克
-
蒜頭 切片1 粒
-
培根丁 (optioneel) 約1 公分 寬100 克
-
新鮮蘑菇 切片80 克
-
鹽1 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 茶匙
-
乾辣椒碎 (optioneel) (依照個人口味調整)1 小撮
-
罐裝切碎番茄400 克
-
水600 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
803.2 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
60.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
信賴手工自製
33 recepten
Taiwan
Taiwan
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan