Apparaten en Accessoires
鮭魚蓋飯
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
蛋2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油20 克
-
新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊(約3公分)300 克
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
醬油膏5 克
-
蔥 切蔥花,(裝飾用)5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
481.6 mg
Eiwitten
52.3 g
Calorieën
297150.5 kJ /
620.9 kcal
Vetten
18.7 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
310.6 g
Koolhydraten
79.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
下班輕鬆煮
10 recepten
Taiwan
Taiwan