
Apparaten en Accessoires
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 40min
16 portions
Ingrediënten
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Voeding per 1 portion
Calorieën
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Eiwitten
4.9 g
Vetten
19.4 g
Koolhydraten
34.2 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Natrium
251.8 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Diamond Club - First Edition
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten