Apparaten en Accessoires
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 40min
16 portions
Ingrediënten
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
251.8 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
34.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Diamond Club - First Edition
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Waffles
25 min
Whipped Cream
10 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Pizza Dough
1 godz.
Keto Mushroom Gravy
45 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.