Apparaten en Accessoires
Japanese Bakery Special Custard
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
24 OZ
Ingrediënten
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 OZ
Natrium
12.4 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
240.7 kJ /
57.5 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
6.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Diamond Club - First Edition
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Molten Lava Cake
45min
Thin Crust Pizza Dough
2u. 30min
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Geen beoordelingen
Pasta alla Vodka
15min
Dubai Chocolate Bar
1u. 20min
Red Velvet Cake
1u. 20min
Bread Pudding Flan
3u. 35min
Pumpkin Pizza
2u.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3u.
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51u. 35min
Triple Chocolate Muffins
1u.
Go-To Pizza Dough
1u.