Japanese Bakery Special Custard
TM6

Japanese Bakery Special Custard

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 7 egg yolks, from large eggs
  • 3 ½ oz sugar
  • 1 ½ oz cake flour
  • 17 ½ oz whole milk
  • ¼ vanilla bean pod, seeds only
    of 1 tsp vanilla extract
  • 1 oz unsalted butter, cut into pieces

Voeding
per 1 OZ
Calorieën
240.7 kJ / 57.5 kcal
Eiwitten
1.5 g
Koolhydraten
6.6 g
Vetten
2.8 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
0 g
Natrium
12.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten