Apparaten en Accessoires
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
冬瓜 Ø16公分,環狀,約3.5公分厚600 克
-
水550 克
-
雞高湯100 克
-
干貝 乾,浸泡150克熱水至少20分鐘15 克
-
珍珠干貝60 克
-
蝦仁120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒15 克
-
香油2 - 3 滴
-
太白粉10 克
-
油15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
578.3 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
461.2 kJ /
110.2 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
9.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
涼夏瓜果報到
10 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Geen beoordelingen
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Geen beoordelingen
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Geen beoordelingen
奶油菠菜
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
焦糖香蕉杏仁冰淇淋
Geen beoordelingen
榲桲塔
Geen beoordelingen
燉牛肩佐義大利餃
1u. 30min
麻油紅鳳菜
Geen beoordelingen
扁豆茄子千層派
Geen beoordelingen
辣味香腸麵餃
Geen beoordelingen
義式牛肉香腸蔬菜卷
1u. 20min