Apparaten en Accessoires
樹子蒸冬瓜虱目魚肚
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
樹子 和 1 大匙 樹子汁30 克
-
醬油1 茶匙
-
虱目魚肚 ( 1 片)160 克
-
冬瓜 切片,約 1 公分厚180 克
-
薑3 片 (薄片)
-
米酒1 大匙
-
水500 克
-
青蔥 切絲,泡水備用
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲
-
油20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
107.8 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
482.2 kJ /
115.3 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
2.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
和風涼拌小松菜
30min
黑松露野菇雞湯和松露雞肉丸
Geen beoordelingen
絲瓜小卷糙米鹹粥
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
墨西哥辣椒起司麵包
Geen beoordelingen
豆腐炒什錦
Geen beoordelingen
香蒜雞胸鷹嘴豆凱薩沙拉
Geen beoordelingen
暖心龍鬚塔
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
摩洛哥青醬魚佐庫司庫司沙拉
1u. 20min
方塊蟹餅
Geen beoordelingen
豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬
Geen beoordelingen