Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g grzybów, świeżych, np. kurki, podgrzybki, boczniaki, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 150 g cebuli, pokrojonej w 1 cm piórka
- 1500 g wody
-
150
g octu, białego, 10%
of 150 g octu jabłkowego, 10% - 10 g cukru
- 10 g soli, plus dodatkowo 1 łyżeczka
- 4 liście laurowe, suszone
- 12 ziaren pieprzu czarnego
- 4 łyżeczki gorczycy
- 8 ziaren ziela angielskiego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 309.7 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1574.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ogórki w pikantnej zalewie (TM6)
3h 30min
Pieczone ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem
1 Std. 10 Min
Mizeria do słoików (TM5)
2h 25min
Ogórki w pikantnej zalewie (TM5)
3h 30min
Łatwe i szybkie kiszone warzywa
49h 20min
Sos duński
15min
Grillowane skrzydełka w marynacie cytrynowo-pieprzowej
1 Std. 50 Min
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2h 10min
Fettucine z grzybami
40min
Sałatka z zielonych pomidorów (TM6)
50h
Pigwa pod kruszonką
1 godz. 25 min
Duszona młoda kapusta
45 Min