![Merluza al horno con pimientos caramelizados Merluza al horno con pimientos caramelizados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37aeed87004c1ebc0d6b4107fc75e788/Derivates/81e8444a0860aa23e0feea75e7372d32d47916cb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g de aceitunas negras sin hueso (escurridas y secadas con papel de cocina)
- 400 g de pimiento rojo en tiras de 5x0.5 cm
- 45 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 800 g de lomo de merluza fresca con piel (4 lomos de aprox. 3 cm de grosor), secados con papel de cocina
- 300 g de cebolla en octavos
- 2 pellizcos de sal
- 20 g de vinagre balsámico
- ½ cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1455 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 346.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes rusos de pavo y espinacas
40 min
Tortitas de patata rallada
35 min
Salmón en costra de tomate con arroz
30 min
Salmón asado con tomates secos
20 min
Minisoufflés de parmesano
1h
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 dk
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30 min
Coliflor gratinada
50 dk
Coliflor a la parmesana
40 min
Revuelto de gulas con jamón
30 min
Buñuelos de bacalao y patatas
30 min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 min