Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g mąki pszennej
- 50 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 szczypta soli
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 60 g oleju
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 559.6 kJ / 133.8 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 53.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Żelka mango do tortów
3h 25 min.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Frużelina malinowa
10 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Wilgotny biszkopt z olejem
4h
Biszkopt kakaowy
4h
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Krem Oreo® do tortów
14 Std.