Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g wody, letniej
- 170 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
5
g drożdży świeżych, pokruszonych
of ½ łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) - ¼ łyżeczki soli
- 1 szczypta cukru
- olej, do natłuszczenia
- 1 żółtko, do posmarowania
-
mak, do posypania
of ziarna sezamu, białego, do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1421.3 kJ / 339.7 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 299.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Słonecznikowe bagietki
1 Std. 10 Min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Pieczona szynka (kulka)
50 Std.
Pełnoziarnisty wieniec wielkanocny z jajkami i łososiem
1h 45 min
Świderki z makiem
2 Std. 10 Min
Kubusiowy sok domowy
30min
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45min
Tort szpinakowy z kremem limonkowym i żelką truskawkową
48 godz.
Cytrynowe ciasteczka z wiosennym wzorkiem
1h
Szybkie kajzerki
1 Std. 50 Min
Ciasto arbuz
6 Std.
Ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką
1u. 55min