Apparaten en Accessoires
板豆腐蒸蛋
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋3 顆
-
糖1 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 切絲2 朵
-
清酒1 大匙
-
日式醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)200 克
-
甜豌豆8 片
-
玉米粒10 克
-
水600 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.798 g
Calorieën
595 kJ /
142 kcal
Vetten
8.013 g
Vezels
0.654 g
Koolhydraten
6.645 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
清爽料理吃一夏
10 recepten
Taiwan
Taiwan
餐桌上的保養術
10 recepten
Taiwan
Taiwan