Apparaten en Accessoires
蕃茄野菇拌飯
Voorbereiding 5min
Totaal 50min
2 人份
Ingrediënten
-
洋蔥 切塊45 克
-
油10 克
-
李型番茄 切對半120 克
-
鴻喜菇 去除根部,剝散120 克
-
日式醬油2 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
水1150 克
-
糙米120 克
-
菠菜 切段50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8 g
Calorieën
1330 kJ /
318 kcal
Vetten
7 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
58 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高族怎麼吃
10 recepten
Taiwan
Taiwan