Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g aguardente
- 100 g água
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 550 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1691.7 kJ / 404.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 302.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de claras e chocolate
50 λεπτ.
Felisminas
45min
Bolo podre de Castro Daire
2ωρ. 35 λεπτ.
Bolo de azeite da Beira Baixa
1ωρ. 10 λεπτ.
Folar doce
2 Std.
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4h 30min
Bola doce mirandesa
1 godz. 50 min
Quadrados de maçã
1ωρ.
Bolo de ananás Retro na Varoma
1ωρ.
Queques de chouriço
30 λεπτ.
Pão-de-ló de Vizela
1 godz. 40 min
Filhós de abóbora
1ωρ. 30 λεπτ.