Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di manioca, pelata, lavata e in pezzi (7-8 cm, vedere consiglio)
- 1000 - 1500 g di acqua
- 400 g di latte
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chapati
1h
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2 Std.
Baguette
1 Std. 45 Min
Soba con cipollotti e anatra
2h 20min
Patatas bravas in tempura
1 godz. 20 min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Tiramisù raw
4 godz. 30 min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Involtini primavera vietnamiti
40min