Pan brioche sin gluten

Pan brioche sin gluten

3.5 11 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 50min
12 rebanadas

Ingrediënten

Prefermento
  • 180 g de leche
  • 10 g de azúcar
  • 25 g de levadura fresca
  • 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
  • de mantequilla for greasing
  • 3 huevos
  • 380 g de harina sin gluten
  • 60 g azúcar
  • 1 cdita de sal
  • 1 cda de psyllium
  • harina sin gluten for sprinkling
Horneado
  • 1 huevo batido

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanadas

Eiwitten 3.81 g
Calorieën 1050 kJ / 251 kcal
Vetten 10.14 g
Vezels 3.76 g
Koolhydraten 32.49 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...