Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g mleka
-
15
g świeżych drożdży, pokruszonych
of 1 ½ łyżeczki suchych drożdży, pokruszonych - 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka cukru
- 450 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- 6 łyżek mieszanych ziaren, np. maku, sezamu, łuskanego słonecznika, pestek dyni
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2065.1 kJ / 493.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 410.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Słonecznikowe bagietki
1 Std. 10 Min
Bułki-trojaczki z ziarnami
2 Std. 40 Min
Bawarski chleb preclowy
2 Std.
Podłużne bułki pszenne
3 godz. 30 min
Bułki z kminkiem
30min
Bułki jogurtowe z suszonymi owocami
2 Std.
Wieniec orkiszowy
4 Std.
Świderki z makiem
2 Std. 10 Min
Plecione bułki z makiem
14h 30min
Chleb codzienny na drożdżach
3u. 45min
Szybkie kajzerki
1 Std. 50 Min
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1 godz. 55 min