Pão recheado com abobrinha e tomate seco

Pão recheado com abobrinha e tomate seco

Geen beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 2u. 20min
12 fatias

Ingrediënten

  • manteiga mais q. b. para untar
    50 g
  • dente de alho
    1
  • salsinha fresca somente as folhas
    3 talos de
  • tomate seco sem o líquido
    80 g
  • abobrinha italiana cortada em pedaços
    300 g
  • tomilho fresco somente as folhas
    3 ramos de
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta do reino em pó
    2 pitadas de
  • água
    300 g
  • açúcar demerara
    25 g
  • fermento biológico fresco
    15 g
  • farinha de trigo mais q.b. para polvilhar
    600 g
  • flor de sal para temperar
    q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fatia

Natrium 604.1 mg
Eiwitten 7.1 g
Calorieën 1044.3 kJ / 249.6 kcal
Vetten 4.2 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 46.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...