Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 400 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 6 Eier
- 400 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1 Pck. Backpulver
- 200 g Sahne
- 400 g Mehl
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1 godz. 30 min
Joghurtkuchen
1 Std. 40 Min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 Std. 20 Min
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Mohn-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Vanille-Kastenkuchen
1 Std. 10 Min
Zitronen-Gugelhupf
1 Std. 15 Min
Schokoladen-Gugelhupf
1 godz. 30 min
Buttermilchkuchen
50min
Ruck-Zuck-Kuchen
1 Std. 15 Min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 Min
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min