栗子排骨湯

栗子排骨湯

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 排骨 切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨
    400 克
  • 新鮮香菇
    100 克
  • 紅蘿蔔 切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊
    100 克
  • 1200 克
  • 新鮮去殼栗子
    12
  • 1 - 1 ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 767.5 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1606.5 kJ / 384 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 24 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...