Apparaten en Accessoires
栗子排骨湯
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
排骨 切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨400 克
-
新鮮香菇100 克
-
紅蘿蔔 切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊100 克
-
水1200 克
-
新鮮去殼栗子12
-
鹽1 - 1 ¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
767.5 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
1606.5 kJ /
384 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
24 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
暖心食療
10 recepten
Taiwan
Taiwan