Apparaten en Accessoires
野菇濃湯
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
橄欖油10 克
-
蘑菇 切塊50 克
-
杏鮑菇 切塊50 克
-
新鮮香菇 切塊50 克
-
馬鈴薯 切塊150 克
-
700 克 高湯, (雞高湯或蔬菜高湯)水700 克
-
鹽¼ 小撮
-
黑胡椒粉¼ 小撮
-
鮮奶油 依個人口味調整30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
269 kJ /
64 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
9.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Jennifer派對料理
10 recepten
Taiwan
Taiwan
小美入門
15 recepten
Taiwan
Taiwan