Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola cortada em metades
- 100 g cenoura cortada (3 mm aprox.)
- 100 g talo de aipo cortado (3 mm aprox.)
- 50 g azeite
- 40 g concentrado de tomate
- 2 c. chá de paprika
- 400 g água
- 1 c. sopa de caldo caseiro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 1200 g feijão cannelini cozido, escorrido
- 4 c. sopa de salsa
- 100 g iogurte grego
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2117.5 kJ / 506.1 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 73.7 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 385.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costeletas de borrego com molho cremoso
Geen beoordelingen
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1h 10min
Sopa de batata e cogumelos secos
30min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1h
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55min
Esparguete à Nerano
30min
Lassi
5 min
Salada de batata e pepino
35 Min
Sopa de entulho com tortellini
30min
Creme de couve-flor com floretes assados
45min
Sopa de feijão com legumes
45min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30min