Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 120 g Dinkelmehl Type 630
- 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe, erbsengroß
Brotteig und Fertigstellung
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen und Benetzen
- 10 - 12 g Salz
- 5 - 6 g frische Hefe, zerbröselt
- 5 g Zucker (optioneel)
-
75
g Bergkäse, in Stücken
of 75 g Gouda, in Stücken -
75
g Cheddar, in Stücken
of 75 g Emmentaler, in Stücken - 80 g Schinkenspeck, gewürfelt (5 mm)
- Wasser zum Benetzen
- 250 g Schmand zum Servieren
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Skandinavische Kringler
2h 20min
Schinken-Käse-Laugentaler
2h 20min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1h 20min
Mango-Erdbeer-Tartelettes
4h 30min
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3h
Möhren-Käse-Bagels
2h 25min
Tortilla-Buns
2 Std. 30 Min
Roosterbrood vom Braai (Brot vom Grill)
2h
Streuseltaler
1 Std. 40 Min
Quarkbällchen
30 Min