Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1228 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen in Nelkensirup
45min
Ameisenkuchen
2 Std.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min
Sieben-Gewürze-Pulver
5 Min
Regenbogenzucker
6 godz. 20 min
Osterhase
45min
Zimt-Vanille-Zucker
5 Min
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1h 20min
Möhren-Tomaten-Sauce
25 Min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Zwetschgenknödel
1h 10min