Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 435.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Chili
50 min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Geen beoordelingen
Chunky Guacamole
10min
Falafel Waffle
40 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10 min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Clam Chowder
55 min
Ground Bison Meat
35 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min