Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 85 g unsalted butter, softened
- 2 tsp sugar
- 155 g water
- 1 pinch sea salt
- 115 g all-purpose flour
- 3 large eggs
Filling
- 30 g freeze dried strawberries
- 45 g icing sugar
- 340 g heavy cream, 35% M.F.
Icing
- 255 g icing sugar
- water, for icing
- food colouring (any kind), rainbow colours, e.g. red, orange, yellow, green, blue, indigo, violet
- coloured sugar sprinkles, (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 427.5 kJ / 102.2 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 15.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peach Melba Foam Trifles
40 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Checkerboard Sablés (Metric)
2 Std. 30 Min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 Min
Boba Tea (Bubble Tea)
1 Std.
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7h 45min
Vanilla Syrup
40 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Paris–Brest with praline cream
26h
Italian hot chocolate
10 Min
Whole Apple Jam
4 Std.
Cinnamon Rolls
3 Std.